Over Ons


Wij zijn Theo en Ria van Leeuwen. Vanaf 1994 wonen we in de Haagstraat in Schaijk. We hebben 2 kinderen en 4 prachtige kleinkinderen. We hebben zelf altijd veel dieren gehad waaronder honden, ganzen, eenden, kippen, vissen en vogels.

In 1998 zijn we begonnen met opvang van een klein aantal honden. In het begin puur hobbymatig. We vonden het erg leuk om samen voor al die verschillende honden te mogen zorgen en het contact met klanten te onderhouden. Theo ging dan ook vrij snel de juiste opleiding volgen en daarop konden we gaan uitbreiden qua opvangplekken. Ook de opvang voor katten kwam op dit punt in beeld. Er restte ons nog één punt: de naam. Gelukkige waren we het ook hier snel over eens: Dierenpension De Vrijheid. Waarom deze naam? Omdat wij het belangrijk vinden dat dieren de ruimte hebben. Ze hebben de vrijheid om lekker buiten rond te rennen en te spelen.

Inmiddels zijn we trotse eigenaren van een middelgroot pension met opvang voor honden en katten. Deze komen meestal hier omdat hun baasjes op vakantie gaan maar er kan soms ook een langere periode zijn waarin iemand tijdelijk niet voor zijn / haar dier kan zorgen. Daarnaast bieden we ook dagopvang voor honden en katten.

Bedankt voor de interesse in ons pension. Heeft u nog vragen, belt u dan gerust naar 0486-462416.

Groet, Theo en Ria