Opvang Honden

Wat bieden wij / Wat vragen wij aan u

Wij hebben 3 grote hondenverblijven met binnenkennels. De (ruime) binnenkennels beschikken elk over een verhoging. Natuurlijk mag u uw hond een eigen dekentje of kleedje mee geven om op te slapen. We kunnen alleen niet garanderen dat uw hond het kleedje niet kapot maakt.

Naast de binnenkennels hebben wij een ruime speelweide waar de honden driemaal daags naar hartelust kunnen spelen. Niet sociale honden gaan alleen naar buiten, de andere honden gaan in groepen naar buiten. Het buiten spelen gebeurt onder toezicht van ons.

 

Loopsheid:

Is uw teefje loops of wordt zij dit dan is dat geen enkel probleem. Ze wordt dan zonder reuen uitgelaten. Wij willen u wel vragen bij aankomst te melden dat uw hond loops is of wordt.

 

Inentingen:

Alle honden moeten ingeënt zijn. Er wordt streng gecontroleerd op de geldigheid van de inentingen. Als pension stellen wij hoge eisen voor de veiligheid van uw eigen en andermans dier. Twijfelt u of heeft u vragen over de inentingen, neemt u dan contact op met uw dierenarts. De eisen die wij stellen zijn:

  • Alle inentingen moeten minimaal 14 dagen VOOR het verblijf in ons pension gegeven zijn.
  • U dient het inentingsboekje en / of dierenpaspoort altijd mee te brengen. Zorg dat het vaccinatieboekje volledig is ingevuld met naam, adres en bereikbaar telefoonnummer voor in geval van nood.
  • Jaarlijkse inentingen (niet ouder dan een jaar)
  • Kennelhoest KC (alleen de neusenting is geldig)

Wij zullen er alles aan doen om het verblijf van uw dier goed te laten lopen. Mocht uw huisdier onverhoopt ziek worden dan zullen wij onze eigen dierenarts / vervanger consulteren. De kosten van dit bezoek zijn geheel voor uw rekening.

 

Dagopvang:

Ook dagopvang voor uw hond  is mogelijk. Neem telefonisch contact op voor de mogelijkheden en kosten.