Opvang Katten

Wat bieden wij / Wat vragen wij aan u

Ons kattenverblijf bestaat uit één hele grote en twee andere ruime ruimtes waar uw katten samen verblijven en vrij rond kunnen lopen. Er zijn voldoende ligplaatsen aan de wand, op geplaatst meubilair en op de grond. Ook liggen er allerlei speeltjes en staan er krabpalen. Voldoende vertier voor uw viervoeter!

Alle katten krijgen de brokjes die wij voeren. Heeft uw kat een speciaal dieet, dan dient u dit voer zelf mee te nemen.

 

Inentingen:

Alle katten moeten ingeënt zijn. Er wordt streng gecontroleerd op de geldigheid van de inentingen. Als pension stellen wij hoge eisen aan de inentingen, voor de veiligheid van uw eigen en andermans dier. Wij verzoeken u aan de volgende voorwaarden te voldoen (voor informatie omtrent de entingen kunt u terecht bij uw eigen dierenarts):

  • Alle inentingen zijn minimaal 14 dagen VOOR het verblijf in ons pension gegeven.
  • U dient het inentingsboekje en / of dierenpaspoort altijd mee te brengen.
  • Entingen tegen kattenziekte, niesziekte en Bb* zijn gegeven.

*Bb is een nieuwe enting, dit is een verplichte enting voor uw kat. Bb is een extra bescherming tegen niesziekte, vooral bij stress en / of verminderde weerstand.

Wij zullen er alles aan doen om het verblijf van uw dier goed te laten verlopen. Mocht uw huisdier onverhoopt ziek worden dan zullen wij onze eigen dierenarts consulteren. De kosten van dit bezoek zijn geheel voor uw rekening

 

Ontvlooien / ontwormen:

Het is zeer gewenst dat u uw kat wanneer nodig thuis ontvlooit en ontwormt. Wij lezen graag in het inentingsboekje terug  wanneer u dit gedaan heeft. Zien wij tijdens het verblijf van uw kat in ons pension vlooien en / of wormen dan zullen wij de kat  hiervoor behandelen. De kosten hiervoor rekenen wij aan u door.

 

Dagopvang:

Wij bieden ook dagopvang voor uw poes of kat. Neem telefonisch contact op voor de mogelijkheden en kosten.